Meike 35mm F1.7

Geplaatst door

De Meike MK-35mm f/1.7 is een handmatig te bedienen lichtsterk vast brandpunt objectief. Het objectief heeft een brandpuntsafstand van 35mm en is daardoor een ideaal allround objectief en onder andere geschikt voor architectuur-, landschaps- en reportagefotografie. Het cirkelvormige diafragma met negen lamellen zorgt hierbij voor een zeer fraai bokeh waarbij het onderwerp mooi los komt van de achtergrond. Met het zeer lichtsterke diafragma van f/1.7 kan je zelfs bij weinig licht met dit objectief prima uit de voeten. 

Timmie

Uitstekend optiek en duurzame aluminium behuizing

Het optiek is opgebouwd uit zes lenselementen die onderverdeeld zijn in vijf groepen. Elk lenselement is behandeld met een speciale coating van meerdere lagen voor een uitstekende contrast- en kleurweergave. Met de soepel draaiende scherpstel- en diafragmaring is dit 35mm objectief zeer prettig en nauwkeurig te bedienen. Een volledig aluminium behuizing maakt dat het Meike MK-35mm objectief tegen een stootje kan en zeer duurzaam is. Een handige pouch en microfiber schoonmaakdoekje worden meegeleverd.

Rebel

Kenmerken van het Meike MK-35mm f/1.7 objectief

  • Zeer lichtsterk en compact
  • Handmatige scherpstelling en diafragma
  • Cirkelvormig diafragma met negen lamellen
  • Minimale scherpstelafstand van 30 centimeter
  • Aluminium behuizing
Bailin

 226 kijkers,  1 kijkers vandaag

Geef een reactie