Expositie

Geplaatst door

In 2015 mocht ik exposeren in mijn eigen theater. Met dank aan Rian de Mol mocht ik een deel van mijn potretten tentoonstellen in mijn op mijn eigen werkplek. In samenwerking met Joris Hol hebben wij samen 24 portretten tentoongesteld. Vele reactie deden mij denken om hierin verder te gaan.

Verhalen achter de portretten liepen uit een. Van droevige gedachten tot vrolijke gevoelen. Men dacht veel na over de portretten.

Voor mij persoonlijk doet deze bovenstaande foto mij erg intrigeren. Dit model waar ik al jaren mee samenwerk, heeft een zeldzame ziekte waardoor ze snel erg moe wordt. Op deze foto werd ze erg moe en is ze gaan liggen. Normaal stop ik met foto’s maken om haar te laten rusten. Nu lag ze er zo mooi bij dat ik door mijn gevoel gedwongen werd om de foto te maken. Na bewerking is dit het resultaat geworden waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee ben. Een van mijn mooiste foto’s.

 155 kijkers,  1 kijkers vandaag

Geef een reactie