Delft

Geplaatst door

Verborgen klein A’dam

Delft
Studentenhuis Phillydelphia

Delft staat bekend om de Universiteit en de talloze studenten die daar aan gekoppeld zitten. De cultuur is ook ingericht voor de student in Delft. Leuke hippe barretjes, tal van winkels met gerecyclede producten en vega koffietentjes.

Juttesrwinkel Kees Rozenburg

Ook de oude kerk mag niet ontbreken in de lijst van bezienswaardigheden. De scheve toren is al te zien met de trein als je Delft binnen rijd. Vanaf het station kom je bij de toren door de kleine straatjes die allemaal een eigen verhaal vertellen over het verleden. Op de grote markt kun je een lekker kopje koffie drinken met een gebakje. Vele eet gelegenheden te vinden.

Grote Markt

Met het uitzicht op het stadhuis staan er aan de zijkant veel leuke kraampjes met boeken, LP’s of oude spullen die ze te koop aanbieden. In de achterliggende straatjes vind je veel winkel die zich profileren met eigen, zelfgemaakte spulletjes. Handcraft is it now a day

Oude scheve toren

 150 kijkers,  1 kijkers vandaag

Geef een reactie